top of page

Privatlivspolitik

Som kunde hos B up front forudsætter det, at du afgiver visse personlige oplysninger. I forbindelse med behandling af personoplysninger kan du herunder læse mere om vores privatlivspolitik, hvordan vi hos B up front behandler dine data.


KONTAKTOPLYSNINGER

Hos B up front behandler vi dine persondata i overensstemmelse med EU-lovgivningen. 

HVILKE DATA INDSAMLES?

Vi gemmer almindelige personoplysninger om dig, som alle er afgivet til os af dig. Eksempler på data, som du aktivt kan have afgivet er:

  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse

  • Oplysninger sendt via e-mail

  • Oplysninger du deler med os via de sociale medier, herunder LinkedIn, Instagram og Facebook

  • Særligt personfølsomme oplysninger, som deles ved sessioner


ANVENDELSE OG OPBEVARING AF INDSAMLEDE DATA

De indsamlede data anvendes med det formål at føre journal, for at kunne yde den bedst mulige behandling, samt informere og komme i kontakt med kunder.

PERSONDATA OPBEVARES

  • Informationer opbevares på computerens egen harddisk, samt en ekstern harddisk

  • Jeg er underlagt tavshedspligt, og anvender udelukkende indsamlede oplysninger til sessioner

  • Håndskrevne noter til journal opbevares aflåst 

  • Oplysninger på computerens harddisk og eksterne harddisk slettes 6 måneder efter endt forløb


VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Hos B up front videregiver vi udelukkende oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik eller aftalt med dig personligt. B up front beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med stor forsigtighed.

DINE RETTIGHEDER

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du har ret til at få oplyst, hvilke data jeg behandler om dig, samt hvor de stammer fra, eller hvad jeg anvender dem til. Det er også altid muligt at få oplyst, hvor længe jeg opbevarer dine persondata.


DU HAR RET TIL AT FÅ PERSONDATA RETTET ELLER SLETTET

Hvis du mener, at de persondata jeg ligger inde med er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Dette sker ved henvendelse til mig, hvor du skal oplyse mig om, i hvilket omfang unøjagtighederne består i og hvordan du ønsker dem rettet. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til formålet, som jeg indhentede dem til, kan du ligeledes anmode om sletning. Du kan altid kontakte mig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid mod lovgivningen.

Du anvender nedenstående knap, som fører dig over i kontakt siden og via denne side kan du skrive, hvad du ønsker i forhold til dine data. 

Privatlivspolitik: About
bottom of page