top of page

FAQs

Alle svarene, du søger, samlet et sted

FAQ: FAQ

Kan man lave clairvoyancer pr. telefon og mail ligeså godt, som ved en fysisk session

At arbejde clairvoyant er forskellig fra person til person. Nogle arbejder bedst, når klienten sidder overfor den clairvoyante og andre arbejder bedst, når billedet af klienten ikke "forstyrrer" clairvoyancen. Jeg hører til den sidste type. Jeg arbejder bedst, hvis min synsindtryk ikke bliver forstyrret af de billeder, men hjerne sender mig, når jeg sidder overfor en person. Så ja jeg laver clairvoyancer, som er præcise selvom klienten ikke er i samme rum som mig.

Hvad kan jeg forvente af en mailsession

Du kan forvente at få klare og præcise svar på de op til 4 spørgsmål, du har stillet mig. Du kan forvente, at jeg mailer dig svarene indenfor 48 timer fra jeg har modtaget dine spørgsmål pr. mail.

Er der forhold, clairvoyanten har bedt om ikke at få at se

Her deler vandene sig imellem de clairvoyante. Nogle arbejder ved, at de beder om kun at få set det positive. Jeg arbejder ved at gå ind i den samlede energi og hente alle informationer ned til klienten. Klienten kan så på forhold frasige sig at få viden om områder, som klienten ikke er klar til at få. Min erfaring er, at når jeg får informationer, som kan være udfordrende, så er klienten som hovedregel allerede klar til at få disse typer af information og vil som oftest også have søgt svarene på lige præcis de udfordringer.

bottom of page