top of page
Bettina.png

Om mig

Ser ind i fremtiden

I hele min opvækst har jeg kunne se og tale med afdøde mennesker. Det gjorde mig usikker og bange, for jeg vidste ikke, hvad det var for noget. I løbet af opvæksten forsvandt det, og jeg forfulgte en karriere i erhvervslivet. Der har jeg trådt mine sko i nu knap 30 år. Og jeg har mange gange undret mig over, at når jeg oplevede, at den og den ting, ville ske indenfor den og den periode, så skete det. Jeg tilskrev det, at min erfaring med opgaverne, gjorde, at jeg kunne forudse, hvordan ting ville ende. Men jeg kan huske, at jeg studsede, for mange gange var det nyskabende services og produkter, jeg så ude i fremtiden.


Mine uddannelser til erhvervslivet er cand. Merc og exective MBA.

Jeg har under min erhvervskarriere taget en del kurser i det alternative. Det gjorde jeg fordi, jeg på en platformsclairvoyance fik en besked fra min morfar og mormor, som gjorde, at jeg tænkte, at måske jeg alligevel havde evnerne.

Jeg har følgende uddannelser:

  • Clairvoyance 

  • Håndlæsning 

  • Intuitiv uddannelse 

  • Master class uddannelse 

  • Samt en masse øvrige kurser indenfor det alternative.


Jeg er nu der i mit liv – efter en del år med store sorger og prøvelser – at jeg vil koncentrere mig fuldt ud om det alternativ og hjælpe andre mennesker på deres vej – og dermed også gå min vej i mit liv.

Ud over at være clairvoyant arbejder jeg med håndlæsning, som jeg også læser intuitivt, kortoplæg - både tarot og oraclekort og så arbejder jeg også med healing. Min grundholdning, når jeg arbejder er, at jeg er en del af løsning - dvs. jeg ser mig ikke bare som en kanal for budskaber - jeg ser det som min fornemmeste opgave at få konkrete informationer på det, som klienten har brug for at vide noget om. Det betyder også, at jeg ingen filtre har - jeg ser alt og fortæller klienten om det, jeg ser. Min opgave er at være så godt in tune med energien, at jeg er i stand til at gå ind i den store bevidsthed, hvor alle svar fra fortiden, nutiden og fremtiden findes. Det frie valg, som er meget inde i nutidens spiritualitet findes for mig i den måde, at jeg oplever, at der for alle mennesker er et større blueprint - det som vi skal igennem i dette her fysiske liv - dvs. jeg ser mange ting som er forudbestemte og ser også de handlinger, som klienterne kommer til at foretage, og som fører dem til de steder,som de skal komme til. Det frie valg for mig handler derfor om en tro hos os alle om, at vi har et frit valg, men at de valg, vi tager, ofte er forudbestemte. Når jeg skriver ofte i stedet for altid, så skyldes det, at mindre forhold som eks. hvilken farve bil, vi skal vælge ikke ligger som forudbestemte valg. Jeg betragter min mission som at tilføre verden mit syn på den nye spiritualitet, hvor vi alle er en del af en helhed - og hvor vi påvirker hinanden, og hvor en clairvoyant er en person, som kan se alt der er sket, som er nu og som kommer i fremtiden. Og de sammenhænge, som den enkelte klient indgår i, og hvordan ændringer i disse sammenhænge også vil påvirke klienten. 

Om mig: About Me
bottom of page