top of page

Services jeg tilbyder

Clairvoyance, mailclairvoyance, telefonclairvoyance, håndlæsning, tarotkort

Jeg glæder mig til at dele min talenter med alle mine klienter. Jeg ånder og lever for at hjælpe mennesker i deres liv
Jeg har forskellige typer af services, men det der er fælles for dem alle er, at jeg læser clairvoyant i alle mine services. 
De enkelte services har forskellige styrker som jeg beskriver i forlængelse af hver service. Kig på det og se, om du kan finde noget, der passer dig.

Clairvoyance, håndlæsning, tarot: Services

Clairvoyance pr. mail

iStock_000003890283XSmall.jpg

1050 kr incl. moms for op til  4 spørgsmål

Mange klienter har brug for svar på konkrete spørgsmål og ofte også hurtige svar i stedet for at skulle igennem en ventetid hos en clairvoyant. Da jeg ser, hører og oplever lige så godt, hvad enten klienten sidder overfor mig eller det foregår på mail, tilbyder jeg mail sessioner, hvor der er svargaranti indenfor 48 timer. Det eneste, jeg skal have er 4-5 spørgsmål, så sender jeg klienten svar på disse indenfor tidsrammen.  Der kan stilles spørgsmål til alt - og det bliver i det fortrolige rum mellem min klient og mig.

Denne her ydelse har sine styrker, hvis klienten har nogle temaer/spørgsmål, der skal besvares konkret og indenfor en kort tidsperiode. 

Du bestiller ydelsen ved at sende mig en mail via knappen "Mere om bestilling og betaling". På siden der finder du min mail adresse. I mailen eller i en vedhæftet fil skriver du dine op til max. 4 spørgsmål. Jeg vender retur med en bekræftelse på modtagelse af spørgsmålene og når du har overført pengene via det bankkontonummer, som også er oplyst på siden, går jeg igang, og du modtager dine svar retur indenfor 48 timer på den mail, du har sendt til mig med spørgsmålene. Når du betaler via netbank, så skriv dit navn i meddelelsesfeltet, så jeg kan se, at du har indbetalt. 

Clairvoyance pr. telefon

iStock_000002145962XSmall.jpg

1050 kr. incl. moms for 50 min.

Mange klienter har brug for svar på konkrete spørgsmål og ofte også hurtige svar i stedet for at skulle igennem en ventetid hos en clairvoyant. Her tilbyder jeg en telefonisk session, hvor der ikke er samme ventetid, som hvis vi taler private sessioner. Da jeg ser, hører og oplever lige så godt, hvad enten klienten sidder overfor mig eller det foregår på telefon, tilbyder jeg telefon sessioner.  

Mit fokus i telefon sessionerne er at bruge det meste af tiden på de temaer, som klinenten har brug for bliver belyst. Og klienten kan løbende stille spørgsmål og bede om uddybning eller bede om fokus på andre temaer. 

Du bestiller ydelsen ved at sende mig en mail via knappen "Mere om bestilling og betaling". På siden der finder du min mail adresse. I mailen skriver du, at du gerne vil have en tid til telefon clairvoyance. Jeg vender retur med en bekræftelse på modtagelse af mailen og forslag til dato og tid, og når vi har fundet et tidspunkt, som passer, så overfører du pengene på det bankkontonummer, som også er oplyst på siden. Når du betaler via netbank, så skriv dit navn i meddelelsesfeltet, så jeg kan se, at du har indbetalt. 

Håndlæsning

Palm Reading

1050 kr. incl. moms for 50 min.

Jeg er uddannet håndlæser og læser både dine hænder ud fra, hvad jeg har lært på uddannelsen, de erfaringer jeg har gjort mig samt via intuition og clairvoyance. 

Denne her ydelse har sine styrker i, at klienten får en all round beskrivelse af sig selv og det, der ligger i den nære fremtid. Den er ikke så specifik på temaer som eks. mail sessionen, men den giver det store billede.


Du bestiller ydelsen ved at sende mig en mail via knappen "Mere om bestilling og betaling". På siden der finder du min mail adresse. I mailen skriver du, at du gerne vil have en tid til håndlæsning. Jeg vender retur med en bekræftelse på modtagelse af mailen og forslag til dato og tid, og når vi har fundet et tidspunkt, som passer, så overfører du pengene på det bankkontonummer, som også er oplyst på siden. Når du betaler via netbank, så skriv dit navn i meddelelsesfeltet, så jeg kan se, at du har indbetalt. 

Kortoplæg pr. mail

IMG_0975.jpeg

1050 kr. incl. moms

Her går jeg ind i energien omkring klienten og lægger et kortoplæg, som er valgt mellem klienten og mig.


Oplægget kan laves ud fra et tema, som klienten ønsker undersøgt, men kan også laves uden tema med hvad jeg ser for klienten i den kommende periode.

Styrkerne her for klienten er, at klienten kan følge med i, hvad der kommer til at ske på det ydre og/eller indre plan ud fra kortoplægget, som sendes til klienten.

Kortoplægget indeholder et foto af oplægget samt en lydfil, som indeholder min tolkning af oplægget. Begge dele mailes til dig.


Du bestiller ydelsen ved at sende mig en mail via knappen "Mere om bestilling og betaling". På siden der finder du min mail adresse. I mailen  skriver du, at du gerne vil have et kortoplæg. Jeg vender retur med en bekræftelse på modtagelse af mailen og sammen finder vi ud af, hvilket type kortoplæg, som vil være det rigtige i forhold til dit tema, og når du har overført pengene via det bankkontonummer, som også er oplyst på siden, går jeg igang, og du modtager dine svar retur indenfor 48 timer på den mail, du har sendt til mig med spørgsmålene. Når du betaler via netbank, så skriv dit navn i meddelelsesfeltet, så jeg kan se, at du har indbetalt. 


Gavekort til en serviceydelse (gælder ikke hvor tilbud gives)

Gavekort.jpg.jpeg

1050 kr. incl. moms

Du kan købe et gavekort. Når du har købt ydelsen sender jeg dig pr. mail gavekortet, som du kan give i gave til en du holder af. 

Anvendelse af gavekort sker ved henvendelse på min mail, hvor jeg sammen med klienten aftaler ydelsen.


Du bestiller ydelsen ved at sende mig en mail via knappen "Mere om bestilling og betaling". På siden der finder du min mail adresse. I mailen  skriver, at du gerne vil købe et gavekort. Jeg vender retur med en bekræftelse på mailen, og når du har overført pengene via det bankkontonummer, som også er oplyst på siden, fremsender jeg på den mail, du har skrevet til mig, gavekortet.


Når du betaler via netbank, så skriv dit navn i meddelelsesfeltet, så jeg kan se, at du har indbetalt. 

Klippekort til 10 ydelser (gælder ikke hvor tilbud gives)

Pink kort

8500 kr. incl moms

Klippekortet er for de klienter, som ved, at de hen over 1 år får brug for flere af mine services eller ønsker at indgå i et clairvoyant coaching forløb, hvor de specifikke temaer kan blive bearbejdet i dybden.

Du bestiller ydelsen ved at sende mig en mail via knappen "Mere om bestilling og betaling".

På siden der finder du min mail adresse. I mailen  skriver, at du gerne vil købe et klippekort. Jeg vender retur med en bekræftelse på mailen, og når du har overført pengene via det bankkontonummer, som også er oplyst på siden, fremsender jeg på den mail, du har skrevet til mig, klippekortet.


Når du betaler via netbank, så skriv dit navn i meddelelsesfeltet, så jeg kan se, at du har indbetalt. 

Klippekortet kan både anvendes til ydelser, hvor du kommer til mig samt til mail og telefonydelser. Jeg sørger for, at vi sammen hele tiden har overblikket over, hvor du er i henne i forhold til anvendelse af dine 10 klip. 

bottom of page